phone mobile heart Biuro Podróży ITAKA Flag of Belarus airplane
>Rankingi>

TOP 10 hoteli z najsmaczniejszym jedzeniem

Pyszne dania, duży wybór potraw, tematyczne kolacje, istne szaleństwo dla łasuchów! Zobacz hotele z najlepiej ocenianym jedzeniem!
Wyżywienie genialne 24/7! Nie ma opcji, żeby ktoś był niezadowolony. Ogromna różnorodność, wszystko świeże i pyszne, desery, mięsa, owoce, owoce morza, plastry miodu, przy takiej ilości nawet nie dało się wszystkiego spróbować. Podczas każdego posiłku odbywało się tzw. live cooking, kucharz na zamówienie przyrządzał np. omlet czy rybę. Poza tym raz w tygodniu organizowano wieczór turecki z jeszcze większą ilością dań, fontanną czekolady oraz występami na żywo. W hotelu można udać się do restauracji a la carte, ja wybrałam chińską i zdecydowanie polecam, smak i prezentacja doskonałe, godne masterchefa |) Cukiernia, winiarnia i 8 barów stanowi dopełnienie tego luksusu

Izabela
Cena od: 2499pln

Sprawdź


2
Hotel Lopesan Villa Del Conde Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria
Śniadania: Tylko świeżo wyciskane soki z pomarańczy, arbuzów, ananasów, owoców leśnych, truskawek, melonów. Zimny Cavas w nieograniczonej ilości. Ogromny wybór wędlin, ryb, warzyw i owoców. Znajdziemy wszystko od szynki serrano do wędzonego łososia. Przy grillach omlety francuskie, jajka sadzone i jajka po wiedeńsku. Dodatkowo stół ze świeżymi pączkami i różnymi ciasteczkami. Obiadokolacja: Co drugi dzień kolacja tematyczna. W pozostałe dni bufet międzynarodowy. Ogromny wybór zimnych przystawek zaczynając na szynkach serrano i iberico przez wędzone ryby (łosoś, pstrąg, tuńczyk), sałatki z owocami morza po tatar z łososia no i oczywiście kawior - czerwony i czarny. Na grillach kucharze smażyli świeże steki z polędwicy wołowej uwzględniając upodobania odnośnie stopnia wysmażenia oraz kilka rodzajów ryb i pysznych krewetek. Miłe było to, że gdy kelner zobaczył, że na talerzu niesiesz krewetki momentalnie podbiegał z mokrymi chusteczkami :) Makarony i nuggetsy. Ogromna ilość deserów i owoców. Codziennie fontanna z czekolady i duży wybór lodów. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie, a tak na prawdę nie sposób było spróbować wszystkiego!

Anna
Cena od: 3199pln

Sprawdź


3
Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa Dominikana / Punta Cana
Jedzenie super - do każdego posiłku świeże owoce (nie taki badziew jak w Polsce, ale np. soczyste i słodziutkie brzoskwinie, ananasy, melony itp. Dodatkowo stoisko z owocami przy basenie, przy którym pani robi na oczach gości szaszłyki ze świeżych owoców. Ogólnie jedzenie bardzo dobre, restauracje tematyczne, bardzo dobrze rozwiązany temat oczekiwania na stoliki - otrzymuje się specjalne urządzenie przywołujące, gdy stolik się zwolni.

Andrzej
Cena od: 6099pln

Sprawdź


4
Hotel Ostria Beach Grecja / Kreta
Co do jedzenia - po prostu przepyszne - wszystko. Razem z mężem wróciliśmy, dzięki tym przysmakom, o 3 kg ciężcy :). Śniadanie serwowane jest w restauracji Orion od 7.30 do 10.30, obiad od 12.30 do 14.30, natomiast kolacja od 19.30 do 21.30. Zawsze było kilka rodzajów mięs - wołowina, wieprzowina, pyszna kaczka w pomarańczach, królik, kurczak, na kolacji zawsze kucharz przyrządza coś na grillu, a to steki z polędwicy wołowej, czy jagnieciny, a to ze schabu, polecam do tego pyszny sos tzaziki. Pizza, kebab, pity. Każdy znajdzie coś dla siebie. Sałatki wszelkiego rodzaju. Sery. Krewetki, ślimaki, kalmary, ryby. Desery - mnóstwo, ja nie jestem fanem słodyczy, wole mięso, ale wizualnie wyglądało wszystko zachęcająco - moje ulubione migdały prażone w czekoladzie. A i jeszcze musze wspomnieć o pysznym soku ze świeżo wciśniętych pomarańczy.

Anna
Cena od: 2569pln

Sprawdź


Jedzenie rewelacyjne - chyba najlepsze, jakie trafiło mi się do tej pory na wakacjach! Wybór ogromny i wszystko naprawdę smaczne.

Diana
Cena od: 4029pln

Sprawdź


6
Hotel The Cove Rotana Resort Zjednoczone Emiraty Arabskie
JEDZENIE - pyszne! Posiłki serwowane w hotelu były po prostu pyszne. Mix potraw - dania arabskie, tajskie, indyjskie, ale również kuchnia europejska, owoce morza, sushi, bogaty wybór deserów. Oprócz standardowego bufetu w restauracji odbywa się tzw. life cooking - kucharze na poczekaniu przygotowują potrawy na życzenie gości (np. świeże ryby, steki, grillowane owoce morza, naleśniki, pączki, czy grillowane mięsa). Przy opcji All Inclusive jedzenie serwowane jest niemal non-stop w restauracji głównej Cinnamon. Jest też restauracja a la' carte Basilico - trzeba rezerwować stolik z wyprzedzeniem, a za posiłki trzeba dodatkowo zapłacić. Bary - jest ich kilka. Goście z wykupioną opcją All Inclusive mogą bez ograniczeń zamawiać herbatę , kawę, soki, piwo, wino oraz kilka koktajli (robione z prawdziwych soków na bazie lokalnych alkoholi - całkiem smaczne).

Natalia
Cena od: 4999pln

Sprawdź


7
Hotel Club Li Graniti Włochy / Sardynia
Jedzenie przepyszne - włoskie. Śniadanie może nie jakieś mega - giga ale to co było większość pyszne. Za to kolacje obłędne - ryby, owoce morza, prościutto, ricotta, oczywiście makaroni, risotto różne wariacje - co dzień inne. Były ośmiornice, kalmary, krewetki, karmazyn, łosoś, tuńczyk, surimi, małże - najczęściej jako bufet przystawkowy do obiadu. Kucharz zna się na swojej robocie.

Marek
Cena od: 2149pln

Sprawdź


8
Hotel Juweira Boutique Oman / Salalah
Posiłki urozmaicone, codziennie świeże warzywa i owoce, klasyki europejskie i dania kuchni regionalnych. Nam podobało się przemycanie smaków orientu do dań na ciepło a także duży wybór tzw. mezzes: humusu, past warzywnych, grillowanego sera haloumi. Duży wybór słodkości. Kolacje w formie bufetu lub w restauracjach tematycznych - można zamówić stolik także w sąsiednim hotelu. Skorzystaliśmy tylko raz, tak było smacznie w restauracji bufetowej Juweiry.

Tomasz
Cena od: 3699pln

Sprawdź


9
Hotel & Spa S'Entrador Playa Hiszpania / Majorka
Jakość i obfitość jedzenia oraz napojów jest tym czym w swoich ulotkach hotel szczyci się najbardziej. W ramach opcji all inclusive turyści mają do wyboru kuchnię międzynarodową (zawsze korzystaliśmy z niej na śniadania) i 7 restauracji a la carte: Azjatycką, Dominikańską, Meksykańską, z owocami morza, Seaside Grill, Francuską i Włoską - przy czym w dwóch ostatnich wymagano stroju bardziej eleganckiego niż w pozostałch. Warto mieć ze sobą zawsze choćby drobny napiwek na wieczorną kolację, gdyż kelnerzy, nierzadko nawet w smokingach robią co mogą by umilić swym gościom ten wieczorny posiłek. Do restauracji nie ma zapisów i jest pełna dowolność, więc goście na pewno nie będą chodzili głodni i każdy znajdzie coś dla siebie. Poza tym w hotelu są także liczne bary. Naszym ulubionym był bar na plaży, gdzie serwowano m.in. pyszne świeże hamburgery. Było to o tyle dogodne, że gdy się zgłodniało podczas opalania czy kąpieli, nie trzeba było iść i przebierać się w normalny strój na obiad, tylko szło się do baru po hamburgera, hot-doga czy pizzę - świetna i wygodna opcja dla tych co lubią plażować aż do zachodu słońca |) Ogólnie mówiąc jedzenie w hotelu było bardzo smaczne, a drinki serwowane na bazie oryginalnych alkoholi. Polecam szczególnie owoce morza, zupę cebulową w restauracji Bordeaux, najbardziej popularny drink na Dominikanie - Cuba Libre i absolutny hit - karaibską kawę mrożoną w całodobowym barze przy recepcji, zwaną Caribbean Frozen Late - koniecznie z dodatkiem rumu - jest przepyszna |) ! Wspominając hotelowe restauracje od razu mam przed oczami uśmiechniętą, niezwykle miłą i zawsze pomocną obsługę hotelową.

Daniel
Cena od: pln

Sprawdź


Każdego dnia, przez dwa tygodnie naszego pobytu, czekał na nas inny wieczór tematyczny (np. zanzibar night, arabian night, indian night itp.), dzięki czemu mogliśmy popróbować kuchni z różnych zakątków świata. Na pewno osoby kochające owoce morze, egzotyczne dania i moc przypraw nie będą mogły narzekać, gdyż menu oferowane w tym hotelu jest mistrzowskie.

Justyna Ewelina
Cena od: 5519pln

Sprawdź


Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Dział Sprzedaży skontaktuje się z Państwem w ciągu 24 godzin.
Wystąpił błąd podczas przesyłania danych.
    arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter