phone mobile mobile pin heart heart user user Biuro Podróży ITAKA Flag of Belarus airplane CB5DFB7F-C92F-41CB-9FB1-916D616FF3EC E0FBD33F-841B-452B-BF16-225B7D943904
Wyniki Wyszukiwania Hotel Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa

Atuty oferty

  • przyjazny dla rodzin
  • stylowe wnętrza
  • piaszczyste plaże
  • w zielonym otoczeniu
  • basen typu infinity z barem swim-up

Hotel Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa Kod: HKTAVIS

PLN
Itaka
Tajlandia / Phuket

Hotel Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa

Kod: HKTAVIS
Opis

na wzgórzu, ok. 800 m od centrum KARON, najbliższe sklepy, bary i restauracje ok. 300 m od hotelu, w pobliżu hotelu znajduje się bankomat, ok. 10 km od Patong, ok. 10 km od Phuket Zoo i Phuket Sea Muzeum, ok. 20 km od Phuket Akwarium; ok. 47 km od lotniska w Phuket, ok. 180 km od lotniska w Krabi; bus hotelowy (Patong), w okolicy hotelu kursuje tuk-tuk.

Kata Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 400 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną i zboczem wzgórza; Karon Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 850 m od hotelu, dojście drogą lokalną.

zbudowany w 2009 r., 143 pokoje, 2 budynki, 5 pięter, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja En Vogue – dania w formie bufetu i serwowane, kuchnia międzynarodowa, 2 bary: bar przy restauracji, bar typu swim-up w basenie; wymiana walut, biblioteka, bezpłatne gazety w lobby, parking, przechowalnia bagażu; centrum konferencyjne dla 80 os., ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy (ograniczony zasięg), punkt internetowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej) na poczet potencjalnych wydatków w hotelu: ok. 200 USD/pokój/pobyt.

superior: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 43 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka, klapki, szlafrok), szyba pomiędzy pokojem a łazienką z możliwością zasłonięcia, telewizor, odtwarzacz DVD, telefon, internet bezprzewodowy, zestaw do kawy/herbaty, woda mineralna minibar (płatny wg. konsumpcji), sejf, żelazko, deska do prasowania; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

2 baseny: basen typu infinity z barem swim-up, słodka woda, ok. 250 m², gł. 1,5 m, basen, słodka woda, ok. 90 m², gł. 1,3 m, brodzik dla dzieci, ok. 25 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; centrum fitness, tenis stołowy, bilard, piłkarzyki; miniklub (3-12), plac i pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: nurkowanie, surfing, paragliding, wypożyczalnia rowerów (oferta zewnętrzna); centrum spa (czynne: 10.00-19.00): płatne masaże i zabiegi pielęgnacyjne, sauna, jacuzzi.

0066/76298888, www.novotel-phuket-kata-avista.com

  • Wi-Fi
  • bus do Patong

5.2 /6
95% klientów wystawiło opinię dobrą lub bardzo dobrą

Klienci doceniają:

  • Obsługę hotelową
  • Standard pokoi
  • Korzystny stosunek jakości do ceny
Informacje o regionie
Galeria regionu

Tajlandia — Phuket

Wyspa jest jedną z największych atrakcji turystycznych kraju, ma najlepszą infrastrukturę turystyczną i regularnie przyciąga tłumy turystów. Na dwudziestu kilku pięknych plażach znajduje się kilkaset hoteli i resortów plażowych w różnej klasie, choć głównie tych z górnej i najwyższej półki. Do tego mnóstwo tu barów, restauracji i przydrogich sklepów. Phuket słynie z intensywnego życia nocnego.

Prognoza pogody

Aktualna pogoda – Phuket

05.05.2021
21°C 32°C
Wiatr:
6.5 km/h
Wschód: 06:12
Zachód: 18:37
Ciśnienie: 1010 hPa
Opady: 10,0 mm
Wczoraj
23°C 32°C
Wiatr:
7.6 km/h
Wschód: 06:12
Zachód: 18:37
Ciśnienie: 1009 hPa
Opady: 0,2 mm
Dziś
24°C 32°C
Wiatr:
5.7 km/h
Wschód: 06:11
Zachód: 18:37
Ciśnienie: 1009 hPa
Opady: 1,7 mm
Jutro
24°C 34°C
Wiatr:
5.4 km/h
Wschód: 06:11
Zachód: 18:37
Ciśnienie: 1008 hPa
Opady: 0,0 mm
Pojutrze
23°C 33°C
Wiatr:
5.7 km/h
Wschód: 06:11
Zachód: 18:38
Ciśnienie: 1008 hPa
Opady: 0,0 mm
10.05.2021
23°C 33°C
Wiatr:
5.6 km/h
Wschód: 06:11
Zachód: 18:38
Ciśnienie: 1008 hPa
Opady: 0,0 mm
11.05.2021
23°C 32°C
Wiatr:
5.9 km/h
Wschód: 06:10
Zachód: 18:38
Ciśnienie: 1008 hPa
Opady: 1,3 mm

Archiwalna pogoda – Phuket

Jaka będzie pogoda podczas Twoich wakacji? Sprawdź archiwalne dane.

Źródło: Meteogroup Logo

Położony na wzgórzu, w otoczeniu zieleni to świetny wybór na tropikalny wypoczynek! 2 baseny, w tym jeden typu infinity z barem swim-up to doskonałe miejsce na relaks i odprężenie. W okolicy znajduje się centrum surfingowe i park z minigolfem. Warto również wybrać się na wycieczkę do pobliskiego zoo i akwarium – nie lada atrakcja, zwłaszcza dla maluchów. Przestronne, dobrze wyposażone pokoje zapewnią komfortowy pobyt, a przyjazna i doceniana przez Gości obsługa umili wakacyjne chwile.

POŁOŻENIE: na wzgórzu, ok. 800 m od centrum KARON, najbliższe sklepy, bary i restauracje ok. 300 m od hotelu, w pobliżu hotelu znajduje się bankomat, ok. 10 km od Patong, ok. 10 km od Phuket Zoo i Phuket Sea Muzeum, ok. 20 km od Phuket Akwarium; ok. 47 km od lotniska w Phuket, ok. 180 km od lotniska w Krabi; bus hotelowy (Patong), w okolicy hotelu kursuje tuk-tuk.

PLAŻA: Kata Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 400 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną i zboczem wzgórza; Karon Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 850 m od hotelu, dojście drogą lokalną.

HOTEL: zbudowany w 2009 r., 143 pokoje, 2 budynki, 5 pięter, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja En Vogue – dania w formie bufetu i serwowane, kuchnia międzynarodowa, 2 bary: bar przy restauracji, bar typu swim-up w basenie; wymiana walut, biblioteka, bezpłatne gazety w lobby, parking, przechowalnia bagażu; centrum konferencyjne dla 80 os., ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy (ograniczony zasięg), punkt internetowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej) na poczet potencjalnych wydatków w hotelu: ok. 200 USD/pokój/pobyt.

POKÓJ:superior: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 43 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka, klapki, szlafrok), szyba pomiędzy pokojem a łazienką z możliwością zasłonięcia, telewizor, odtwarzacz DVD, telefon, internet bezprzewodowy, zestaw do kawy/herbaty, woda mineralna minibar (płatny wg. konsumpcji), sejf, żelazko, deska do prasowania; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA: 2 baseny: basen typu infinity z barem swim-up, słodka woda, ok. 250 m², gł. 1,5 m, basen, słodka woda, ok. 90 m², gł. 1,3 m, brodzik dla dzieci, ok. 25 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; centrum fitness, tenis stołowy, bilard, piłkarzyki; miniklub (3-12), plac i pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: nurkowanie, surfing, paragliding, wypożyczalnia rowerów (oferta zewnętrzna); centrum spa (czynne: 10.00-19.00): płatne masaże i zabiegi pielęgnacyjne, sauna, jacuzzi.

KONTAKT: 0066/76298888, www.novotel-phuket-kata-avista.com

GRATIS:
  • Wi-Fi
  • bus do Patong

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

*Informacja dotycząca oficjalnej kategoryzacji hotelu znajduje się w opisie prezentowanych obiektów (sekcja „Hotel”) i jest ona zgodna z kategoryzacją stosowaną w danym kraju. Każdy kraj stosuje własne kryterium przyznawania określonej kategorii. Prezentowana na stronie www.itaka.pl oraz w dokumentach podróży kategoryzacja hoteli to nasza subiektywna ocena standardu hotelu. Połowa gwiazdki oznacza kategorię zawyżoną lub zaniżoną w stosunku do oficjalnej kategorii.

Opis zawiera wszystkie udogodnienia jakimi dysponuje hotel. W związku z lokalnymi przepisami dotyczącymi aktualnych regulacji funkcjonowania hoteli i bezpieczeństwa Gości, korzystanie z części hotelowych udogodnień może być ograniczone. Stan ten może ulec zmianie zgodnie z wprowadzaniem nowych regulacji lub obłożenia hotelu.

 

Położenie na mapie
Opinie klientów (17)

Ocena ogólna

5.2/6

Klienci wyróżnili:

  • Obsługę hotelową
  • Standard pokoi
  • Korzystny stosunek jakości do ceny
95%
naszych klientów poleca ten hotel!
  • 5.3
  • 4.8
  • 5.4
  • 2.8
  • 4.5
  • 4.8
  • 4.6
  • 5.1

Pokaż recenzje od:

4/6
50+ lat, z partnerem/ką marzec 2017
Udane rozwiń
Udane
  • 6
  • 4
  • 5
  • 1
  • 3
  • 3
  • 3
  • 5
zwiń
6/6
41-50 lat, sam/a marzec 2017
Bardzo ładny hotel o standardzie europejskim. Polecam szczególnie SPA. Można wypocząć i poczuć wspaniały klimat Azji. subtelni, uśmiechnięci, życzliwi ludzie wokół. rozwiń
Bardzo ładny hotel o standardzie europejskim. Polecam szczególnie SPA. Można wypocząć i poczuć wspaniały klimat Azji. subtelni, uśmiechnięci, życzliwi ludzie wokół.
  • 6
  • 5
  • 6
  • 3
  • 6
  • 6
  • 4
  • 6
zwiń
3/6
31-40 lat, z partnerem/ką marzec 2017
Hotel położony na wzgórzu.Codziennie korzystaliśmy z taxi aby uniknąć wchodzenia pod górę jest bardzo stroma. Depozyt w hotelu to około 1200 zł zablokowane na koncie na około (...) rozwiń
Hotel położony na wzgórzu.Codziennie korzystaliśmy z taxi aby uniknąć wchodzenia pod górę jest bardzo stroma. Depozyt w hotelu to około 1200 zł zablokowane na koncie na około tydzień po wyjeździe z hotelu. Chleb na śniadanie z mrówkami polecam tosty. Pościel śmierdząca stęchlizną. Panie w recepcji bardzo niemiłe zachowywały się jak by wszystkie były kierownikami recepcji. Na pokój po przylocie trzeba czekać.
  • 3
  • 3
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 3
  • 2
zwiń
6/6
26-30 lat, z partnerem/ką marzec 2017
Piękny hotel, otoczony mnóstwem zieleni, urządzony nowocześnie i ze smakiem. Bardzo zadbany, czysty. Z tarasu widokowego na ostatnim piętrze można podziwiać przepiękny widok na okolicę. (...) rozwiń
Piękny hotel, otoczony mnóstwem zieleni, urządzony nowocześnie i ze smakiem. Bardzo zadbany, czysty. Z tarasu widokowego na ostatnim piętrze można podziwiać przepiękny widok na okolicę. Bardzo blisko plaży, niedaleko centrum miejscowości. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie. W pełni spełnił nasze oczekiwania i z pewnością zasłużył na swoje 5 gwiazdek.
  • 6
  • 4
  • 6
  • 4
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
zwiń
5/6
50+ lat, sam/a luty 2017
Nie jestem zadowolony z obiadów w tym hotelu. Jako jedyny z tego hotelu jadalem w nim obiady. rozwiń
Nie jestem zadowolony z obiadów w tym hotelu. Jako jedyny z tego hotelu jadalem w nim obiady.
  • 5
  • 3
  • 5
  • 5
  • 6
  • 5
  • 5
  • 5
zwiń
5/6
50+ lat, z partnerem/ką luty 2017
Hotel jako obiekt architektoniczny - bardzo interesujący. Pewien problem stanowi położenie na stromym wzgórzu. Podejście pod na to wzgórze w pewnym wieku może stanowić wyzwanie. Na (...) rozwiń
Hotel jako obiekt architektoniczny - bardzo interesujący. Pewien problem stanowi położenie na stromym wzgórzu. Podejście pod na to wzgórze w pewnym wieku może stanowić wyzwanie. Na szczęście nie ma przymusu schodzenia codziennie na plażę i co gorsza - późniejszego wchodzenia pod górkę, bo basen przy hotelu jest wystarczająco atrakcyjny dla niezbędnej ochłody w tym klimacie. Tajskie jedzenie w restauracji - wyśmienite, gorzej z europejskimi daniami z karty. Wykupienie kolacji na cały pobyt nie było najlepszym pomysłem, ponieważ w okolicy jest wiele kuszących restauracji tylko potem .... ta wspinaczka pod górkę do hotelu:)! Za sam podjazd 200-metrowy do Novotelu taksówki biorą 200 bathów|))
  • 5
  • 4
  • 6
  • 2
  • 5
  • 4
  • 4
  • 5
zwiń
6/6
—, z partnerem/ką styczeń 2017
Hotel ekstra górka nie jest straszna pod która trzeba wchodzić przy hotelu jak się idzie do głównej drogi po prawej stronie czerwona knajpka bardzo dobre jedzenie rozwiń
Hotel ekstra górka nie jest straszna pod która trzeba wchodzić przy hotelu jak się idzie do głównej drogi po prawej stronie czerwona knajpka bardzo dobre jedzenie
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
zwiń
6/6
26-30 lat, z partnerem/ką grudzień 2016
Hotel ustyuowany w sporym wzniesieniu , ale to zadna przeszkoda w spacerach na pobliska plaże jak i do centrum barów i restauracji , które położone są 5 minut spacerem od hotelu. (...) rozwiń
Hotel ustyuowany w sporym wzniesieniu , ale to zadna przeszkoda w spacerach na pobliska plaże jak i do centrum barów i restauracji , które położone są 5 minut spacerem od hotelu. Obsługa przemiła i uczynna , pokoj piekny i komfortowy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego hotelu. Jak zwykle z Itaką wszystko idealnie zgrane. Transfery do / z hotelu małymi , ale wygodnymi busikami. Okolica hotelu bogata w restauracje, bary i targowiska z jedzeniem przez co samo sniadanie w hotelu calkowicie wystarcza. Pod samym hotelem mozna wynajac bardzo tanio skuter , którym mozna zwiedzić wiekszość najpiekniejszych plaż jak i innych atrakcji na Phuket :)
  • 6
  • 6
  • 6
  • 1
  • 6
  • 5
  • 5
  • 5
zwiń
5/6
41-50 lat, z partnerem/ką grudzień 2016
Miły hotel, ładnie zagospodarowany, pokój i łazienka oceniamy dość pozytywnie, dużo roślinności przy basenie, co stwarza przyjemny klimat, bardzo miła obsługa. Minus, to ręczniki basenowe (...) rozwiń
Miły hotel, ładnie zagospodarowany, pokój i łazienka oceniamy dość pozytywnie, dużo roślinności przy basenie, co stwarza przyjemny klimat, bardzo miła obsługa. Minus, to ręczniki basenowe już zbyt zużyte. Hotel położony w miejscu, gdzie po chwili znajdujemy się przy ruchliwej ulicy z mnóstwem restauracyjek i sklepików. Ze swej strony chcemy polecić sklep, czy też pracownie krawiecką No.1 Hongkong Tailor, znajdującej się blisko hotelu, gdzie w krótkim czasie i w nie za wysokiej cenie można uszyć ubrania na miarę (my wybraliśmy garnitur i dodatkowo drugie spodnie), wykończone z niezwykłą starannością. Polecamy korzystanie z różnych wycieczek, by jak najwięcej zobaczyć. Pomimo wielu pozytywnych wrażeń, Tajlandia nieco nas rozczarowała (nie była to nasza pierwsza daleka destynacja), może spodziewaliśmy się raju, takiego jaki próbują przedstawić to różne foldery, ale to już każdy indywidualnie osądzi.
  • 4
  • 4
  • 5
  • 1
  • 4
  • 2
  • 3
  • 5
zwiń
6/6
31-40 lat, z partnerem/ką listopad 2016
brak opisu rozwiń
brak opisu
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
  • 3
  • 6
  • 5
  • 5
zwiń
5/6
26-30 lat, z partnerem/ką luty 2016
Hotel o wysokim standardzie. Ustytuowany na dość stromym wzgórzu, jednak nie jest to wysoce problematyczne. Przed wejściem znajduje się postój taksówek i tuk tuk-ów (...) rozwiń
Hotel o wysokim standardzie. Ustytuowany na dość stromym wzgórzu, jednak nie jest to wysoce problematyczne. Przed wejściem znajduje się postój taksówek i tuk tuk-ów (warto ustalić cenę i wynegocjować ją na poczatku). Hotel oferuje darmowe przejazdy na plażę (ale i nie tylko). Nie są one jednak konieczne, gdyż znajdują się praktycznie w zasięgu wzroku. W pobliżu dwie plaże - jedna znajdująca się bliżej (leżaki 100THB za cały dzień), mniejsza i mniej zatłoczona, choć przy tym bardzo urokliwa, druga to bardziej zatłoczona, niedaleko głównej ulicy z restauracjami itp. Po przylocie do hotelu nie pobrano depozytu, za dodatkowe usługi można płacić kartą kredytową. Na przywitanie drink bezalkoholowy plus niespodzianka dla Pań. Na terenie obiektu znajdują sie dwa poziomy basenów. Siłownia mała, jednak wystarczająca na trening podczas urlopu. Pokoje duże i czyste, codziennie dokładnie sprzątane. Na dachu bar z widokiem na okolicę i plaże. Obsługa bardzo miła i pomocna, zawsze uśmiechnięta. Śniadania serwowane od 6:30 do 10 z dużą różnorodnością dań, czy składników do wyboru. Z hotelu można dostać się bezpłatnie do pobliskiej miejscowości Patong (bardziej rozrywkowej, imprezowej części). Wszystkie usługi hotelowe są tanie, jak na polskie realia. Polecam hotel i być może jeszcze do niego wrócę.
  • 5
  • 6
  • 6
  • 4
  • 5
  • 5
  • 5
  • 5
zwiń
6/6
31-40 lat, ze znajomymi luty 2016
Hotel usytuowany na wzgórzu , ale bez przesady , starsze osoby wchodziły bez problemu. Pokoje czyste, pachnące , obsługa bez zarzutu. przepiękny widok z tarasu hotelowego na którym (...) rozwiń
Hotel usytuowany na wzgórzu , ale bez przesady , starsze osoby wchodziły bez problemu. Pokoje czyste, pachnące , obsługa bez zarzutu. przepiękny widok z tarasu hotelowego na którym można było pić drinka podziwiając zachód słońca.
  • 6
  • 5
  • 6
  • 3
  • 5
  • 6
  • 5
  • 6
zwiń
5/6
31-40 lat, z partnerem/ką styczeń 2016
brak opisu rozwiń
brak opisu
  • 5
  • 5
  • 6
  • 1
  • 4
  • 6
  • 5
  • 5
zwiń
5/6
31-40 lat, z partnerem/ką styczeń 2016
Hotel zdecydowanie polecany parom bez dzieci. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie, serdeczna miła, bardzo pomocna. Śniadania urozmaicone ale większość dań gorących niekoniecznie jadanych (...) rozwiń
Hotel zdecydowanie polecany parom bez dzieci. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie, serdeczna miła, bardzo pomocna. Śniadania urozmaicone ale większość dań gorących niekoniecznie jadanych rano. Kolacje to przede wszystkim wybór z karty - wspaniała azjatycka kuchnia, wszystko świeże, doskonałe. Największym mankamentem hotelu to jego położenie na wzgórzu. Codzienne wdrapywanie się pod górę położoną pod kątem 60st uwazam za bardzo męczące szczególnie dla ludzi starszych (w upale pow. 35stC). Ogólne wrażenia z pobytu w hotelu bardzo pozytywne. Pokoje codziennie sprzątane, czyste.
  • 5
  • 6
  • 6
  • 1
  • 3
  • 5
  • 4
  • 5
zwiń
6/6
31-40 lat, z partnerem/ką grudzień 2015
Bardzo fajny hotel z milym personelem. rozwiń
Bardzo fajny hotel z milym personelem.
  • 6
  • 5
  • 6
  • 1
  • 5
  • 5
  • 6
  • 6
zwiń
5/6
31-40 lat, z partnerem/ką listopad 2015
Hotel ładny, czysty, zadbany, pokoje przestronne, nowocześnie wyposażone, duży taras, łazienka przestronna i czysta. Pokoje sprzątane codziennie o różnych porach. Baseny duże i czyste, (...) rozwiń
Hotel ładny, czysty, zadbany, pokoje przestronne, nowocześnie wyposażone, duży taras, łazienka przestronna i czysta. Pokoje sprzątane codziennie o różnych porach. Baseny duże i czyste, restauracja ładna i przestronna. Obsługa hotelowa zawsze miła i pomocna. Do hotelu dosyć strome podejście, ale... można przeżyć. Przy zakwaterowaniu nie był wymagany depozyt.
  • 5
  • 5
  • 5
  • 4
  • 5
  • 6
  • 6
  • 5
zwiń
5/6
41-50 lat, z partnerem/ką listopad 2015
brak opisu rozwiń
brak opisu
  • 5
  • 4
  • 5
  • 3
  • 3
  • 4
  • 4
  • 4
zwiń
Wycieczki lokalne

Wycieczki dostępne na miejscu

Skarby Phuket — odkrywanie najcenniejszych skarbów wyspy Phuket: zapierające dech widoki na najdalszym skrawku lądu - Przylądku Promthep, stylowa starówka ukryta w tętniącej życiem stolicy, zwiedzanie jednego z największych wizerunków Buddy w Tajlandii oraz wspaniałej świątyni Chalong. Na koniec wizyta na pełnym barw i aromatów niedzielnym targu w Phuket Town. Cena – ok. 34 USD.

Phuket Fantasea — przedstawienie inspirowane tajskim bogactwem i egzotycznym dziedzictwem. Ukazuje nie tylko wdzięk i piękno Tajlandii – to teatralny styl Las Vegas połączony z nowoczesną technologią i efektami specjalnym. Cena – ok. 79 USD.

Lekcje tajskiej kuchni — jednodniowy kurs gotowania, który rozpoczyna się od poznania tajskich przypraw i wizycie na lokalnym rynku, a kończy poznaniem receptur najbardziej znanych, tajskich przysmaków. Kursy są przygotowane nie tylko dla wielbicieli mięsa, ale również dla wegetarian. Zajęcia odbywają się w scenerii gór i białych plaż. Cena – ok. 91 USD.

Zatoka Phang Nga i Wyspa James’a Bonda — podróż łodzią motorową, fascynujące połączenie zwiedzania i aktywności. Idealny sposób na odkrycie zatoki Phang Nga. Zwiedzanie słynnej wyspy Jamesa Bonda, gdzie został nakręcony film "Człowiek ze złotym pistoletem". Podróż łodzią kanoe pośród lagun i jaskiń. Tradycyjny tajski lunch w niezwykłej muzułmańskiej wiosce Panyi, która mieści się na palach zanurzonych w morzu. W ciągu dnia czas wolny na pływanie. Cena – ok. 88 USD.

Wyspy Phi Phi łodzią motorową — podróż do sekretnej zatoki Maya Bay, otoczonej wapiennymi klifami, gdzie został nakręcony film "Niebiańska plaża". Pływanie i nurkowanie w krystalicznie czystej wodzie zatoki, jednej z najładniejszych w regionie. Następnie przystanek na plaży z niezwykle białym piaskiem. Doskonałe miejsce na odpoczynek oraz pływanie i nurkowanie – wyspę otacza piękna rafa koralowa. Cena – ok. 101 USD.

Wyspy Similan łodzią motorową — unikalne miejsce dla rodzin, miłośników przyrody, spokoju i poszukiwaczy niezapomnianych przygód. Plaża z białym piaskiem, pływanie w krystalicznej wodzie wśród kolorowych ryb. Wspinaczka na punkt widokowy lub żeglowanie wśród skał na sąsiednią wyspę. Lunch serwowany w restauracji znajdującej się w Parku Narodowym Marine. Cena – ok. 106 USD.

Wyspy Surin — podróż łodzią motorową na wyspy Surin, jedno z najlepszych miejsc do nurkowania. Wizyta w wiosce „ludzi morza”, którzy zamieszkują północne Morze Andamańskie. To prawdziwy nienaruszony raj tropikalny, pełen wysp, które porastają bujne lasy, otoczonych krystalicznie czysta wodą. Przepiękne rafy koralowe, rozmaite gatunki ryb, plaże z delikatnym białym piaskiem – idealne warunki do pływania, nurkowania i odpoczynku. Cena – 115 USD.

Safari Khaolak – jednodniowa przygoda i doskonała zabawa dla całej rodziny! Spływ łodzią bambusową w dół rzeki oraz niezwykła przygoda – kąpiel ze słoniem. Niezapomnianym przeżyciem, zarówno dla najmłodszych jak i tych starszych, będzie wizyta w konserwatorium żółwi. Następnie w programie świątynia buddyjska oraz wystawa fotograficzna, dotycząca tsunami z dnia 26 grudnia 2004 roku. Cena – ok. 109 USD.

 

Wycieczki lokalne organizowane są przez lokalne agencje turystyczne na warunkach przez nie określonych. Istnieje możliwość niezorganizowania wycieczki z powodu zbyt małej liczby chętnych.

  • wyślij zapytanie
  • callcenter.tel_pl
  • 801 066 777
  • 77 4476 777
  • Infolinie dostępne: pn-pt: 8-22 sob-ndz: 9-20
arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter